Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

På kurset får du et indblik i de mere avancerede muligheder, der er for at bruge Communicator som værktøj til kommunikation, pædagogiske aktiviteter og meningsfuld underholdning. Der bliver så vidt muligt taget udgangspunkt i deltagernes særlige behov og ønsker i forhold til indholdet, men kurset kan bl.a. omhandle brug af sociale medier, video, omverdenskontrol, fjernkommunikation, computerstyring eller alternativ betjening. Du får desuden et yderligere indblik i de muligheder og begrænsninger, der er i forhold til alternativ kommunikation med talemaskine. Det er en forudsætning, at du har et grundlæggende kendskab til Communicator. Du kan f.eks.  deltage i vores grundkursus i Communicator først.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset vil du være i stand til at arbejde med Communicator på et avanceret niveau. Du vil kunne se muligheder for, hvordan man kan understøtte mennesker med kommunikative udfordringer i dagligdagen, og vurdere, hvornår det kan være relevant med et hjælpemiddel.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, diskussion og afprøvning/undervisning i mulighederne. Cirka 14 dage efter kurset vil der være mulighed for en virtuel opfølgning, hvor de spørgsmål, der naturligt kan opstå, vil blive besvaret. Det er en fordel, hvis du medbringer egen computer, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil det være muligt at låne én.

Om Communicator

Communicator har ud over de basale funktioner en lang række avancerede muligheder for f.eks. computerstyring, SMS, mail, IR-fjernbetjening m.m., der kræver en mere specialiseret viden.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC, med mulighed for virtuel opfølgning
Omfang: ½ dag (3,5 timer) med mulighed for virtuel opfølgning (1 time)
Målgruppe: Fagpersoner
Pris: 7.840 kr. for personalegrupper og 785 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Teknologikonsulent

Tilmelding

Logo