Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

På kurset får du et indblik i de mere avancerede muligheder, der er for at bruge Grid 3 som værktøj til kommunikation, pædagogiske aktiviteter og meningsfuld underholdning. Der bliver så vidt muligt taget udgangspunkt i deltagernes særlige behov, men kurset kan bl.a. omhandle brug af sociale medier, video, omverdenskontrol og fjernkommunikation. Vi vil også diskutere de muligheder og begrænsninger, der er i forhold til alternativ kommunikation med talemaskine. De fleste af de avancerede funktioner i Grid 3 er reelt kun til rådighed på Windows-baserede computere. Det er en forudsætning, at du har et grundlæggende kendskab til Grid 3 på PC (Windows) og/eller iPad. Du kan f.eks. deltage i vores grundkursus i Grid 3 først.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset vil du være i stand til at arbejde med Grid 3 på et mere avanceret niveau. Du vil kunne se muligheder for, hvordan man kan understøtte mennesker med kommunikative udfordringer i dagligdagen, og vurdere, hvornår det kan være relevant med et hjælpemiddel.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, diskussion og afprøvning/undervisning. Cirka 14 dage efter kurset vil der være mulighed for en virtuel opfølgning, hvor de spørgsmål, der naturligt kan opstå, vil blive besvaret. Vi forventer, at du medbringer egen computer, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil det være muligt at låne én.

Om Grid 3

Grid 3 til har en lang række avancerede muligheder for f.eks. computerstyring, adgang til sociale netværksværktøjer og fjernredigering. Det har en relativt simpel brugerflade, men bagved ligger en stor mængde avancerede muligheder, der kræver en mere specialiseret viden.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC, med mulighed for virtuel opfølgning
Omfang: ½ dag (3,5 timer) med mulighed for virtuel opfølgning (1 time)
Målgruppe: Fagpersoner
Pris: 7.840 kr. for personalegrupper og 785 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Teknologikonsulent

Tilmelding

Logo