Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

Som fagperson er det vigtigt at have viden om og forståelse for de konsekvenser, en demenssygdom kan medføre i forhold til kommunikationen, for at kunne give den mest optimale støtte i dagligdagen. Dette kursus giver dig viden om de udfordringer, der kan opstå i forhold til syn, hørelse og samtale, når et menneske er ramt af demens. På kurset får du gode råd til, hvordan du helt konkret kan hjælpe den demensramte i dagligdagen, og du hører om forskellige kommunikationsstrategier og teknologiske hjælpemidler, der kan være med til at få kommunikationen til at glide nemmere.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset vil du kunne bruge Boardmaker til at lave dine egne symboler og kommunikationstavler, der også kan deles med andre. Du vil desuden være bedre i stand til at se mulighederne for at støtte mennesker, der har kommunikative udfordringer.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, diskussioner og afprøvning/undervisning i programmets muligheder. Vi har computere, der har programmet installeret, men det kan være en fordel at medbringe din egen computer.

Om Boardmaker

Boardmaker er et symbolprogram til PC, der er designet til at lave alle de forskellige materialer, du kan have brug for i en specialpædagogisk hverdag. Symbolerne kan samles på forskellige måder og danne tavler eller samles til f.eks. PODD-bøger. Derudover kan man også lave aktive tavler med syntetisk tale.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC
Omfang: 1 dag (7 timer) eller 2 halve dage for personalegrupper
Målgruppe: Pårørende og fagpersoner
Antal deltagere: 15 personer
Pris: 14.000 kr. for personalegrupper og 1.400 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Logopæd

Tilmelding

Logo