Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

Et kommunikationspas kan være et hæfte eller en elektronisk bog i en app, der indeholder oplysninger om en persons måde at kommunikere på. Kommunikationspasset sikrer, at vigtig information opbevares og nemt kan videregives, når personen skifter mellem f.eks. hjem, skole, fritidstilbud og aflastning eller oplever overgange i livet som at gå fra børnehave til skole, fra skole til ungdomstilbud og fra hjemmet til botilbud.

På kurset får du et indblik i, hvilke muligheder et kommunikationspas giver i forhold til kommunikation og pædagogiske aktiviteter. Derudover vil du få viden om, hvilke muligheder og begrænsninger der er i de forskellige slags kommunikationspas. På kurset vil der desuden være mulighed for at diskutere de fordele og ulemper, der er ved et kommunikationspas.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset kan du udarbejde et kommunikationspas og vurdere, hvilket indhold der er relevant for den enkelte person at have i sit kommunikationspas. Du vil også kunne vurdere, hvilken form et kommunikationspas skal have for at passe til forskellige mennesker, der har forskellige behov og funktionsnedsætter. Desuden kan du dele din viden og materialer med andre kolleger.

Undervisningen

Undervisningen består af teoretiske oplæg, praktiske øvelser og diskussioner, og der vil blive taget udgangspunkt i jeres erfaringer.  På kurset vil der også være mulighed for at drøfte forskellige problemstillinger og idéer med de andre kursister.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper, for enkeltpersoner på KC og virtuelt
Omfang: ½ dag (3,5 timer)
Målgruppe: Pårørende og fagpersoner
Antal deltagere: 20 personer
Pris: 7.840 kr. for personalegrupper og 785 kr. per deltager på KC og virtuelt
Sted: På Kommunikationscentret, hos personalegruppen (kontakt os for pris) eller via Microsoft Teams
Underviser: Logopæd

Tilmelding

Logo