Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato 

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

GoTalk Now er designet til at lave kommunikationsbøger, men det er også oplagt at anvende redskabet i pædagogiske sammenhænge og til meningsfuld underholdning. Fordelen ved appen er, at den har en relativ simpel brugerflade, og der er mulighed for at bruge syntetisk tale, symboler, musik, video m.m. På kurset får du et indblik i GoTalk Nows muligheder i forhold til kommunikation, pædagogisk aktivitet og meningsfuld underholdning. Du vil blive præsenteret for en masse ideer til anvendelse såsom rolleleg, ordleg, familiealbums, humørbarometer, dagsskema m.m. Desuden vil du have mulighed for at diskutere fordelene og ulemperne ved et iPad-baseret kommunikationshjælpemiddel med de andre kursister. For at deltage på kurset forudsætter det, at du har et basalt kendskab til iPads og appen GoTalk Now (se eventuelt kurset Introduktion til GoTalk Now).

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset kan du anvende GoTalk Now-appen i din pædagogiske praksis til at kommunikere med mennesker, der har intet eller meget begrænset talesprog. Du vil også få viden om mulighederne, der er for at støtte mennesker, der har kommunikative vanskeligheder i dagligdagen. Desuden lærer du at vurdere, i hvilke tilfælde det kan være relevant med et kommunikationshjælpemiddel.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, praksisnære øvelser, diskussioner og afprøvning af de muligheder, der er med GoTalk Now. Vi har iPads tilgængelige, men tag gerne din egen Ipad med appen GoTalk Now med. Cirka 14 dage efter kurset er der mulighed for en virtuel opfølgning, hvor I kan stille de spørgsmål, som naturligt vil opstå efter undervisningen.

Bliv ringet op 

Udfyld formularen, og bliv ringet op af vores konsulent tilknyttet kurset, som kan fortælle mere om kurset eller besvare andre spørgsmål i forbindelse med GoTalk Now. 

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC
Omfang: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC, med mulighed for virtuel opfølgning
Målgruppe: Pårørende og fagpersoner
Pris: 14.630 kr. for personalegrupper og 1.465 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Teknologikonsulent

Tilmelding

Logo