Spring menu over

Dato: Afventer ny dato - du kan stadig tilmelde dig kurset, hvorefter du vil blive kontaktet, når der kommer ny dato for kurset. 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

På kurset får du inspiration til teknisk at tilpasse GoTalk Now-appen til brugere med forskellige behov – herunder forskellige former for alternativ betjening. Du vil også få indblik i appens mere avancerede funktioner, hvor der stilles skarpt på, hvordan man pædagogisk opbygger en kommunikationsbog og udarbejder f.eks. undervisningsopgaver. For at deltage på kurset forudsætter det, at du har et basalt kendskab til iPads og appen GoTalk Now (se eventuelt kurset Introduktion til GoTalk Now).

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset kan du anvende programmet på et avanceret niveau og tilpasse det til mange forskellige brugere med forskellige behov.  Du kan også tilslutte og opsætte programmet i forhold til alternativ betjening, administrere programmet og gøre brug af de mere avancerede funktioner.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, praksisnære øvelser, gruppearbejde og udveksling af idéer og erfaringer fra praksis. Vi har iPads tilgængelige, men tag gerne din egen Ipad med appen GoTalk Now med.

Bliv ringet op 

Udfyld formularen, og bliv ringet op af vores konsulent tilknyttet kurset, som kan fortælle mere om kurset eller besvare andre spørgsmål i forbindelse med GoTalk Now. 

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC, med mulighed for virtuel opfølgning
Omfang: 1 dag (7 timer) med mulighed for virtuel opfølgning (1 time)
Målgruppe: Pårørende og fagpersoner
Pris: 14.630 kr. for personalegrupper og 1.465 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Teknologikonsulent

Tilmelding

Logo