Spring menu over

Om kurset

Kurset introducerer begrebet ”kommunikation, gennemgår den normale sprogudvikling og giver viden om forskellige kommunikationsformer og –metoder. Du vil også blive oplært i dialogisk læsning. På kurset vil der være oplæg om, hvad et visuelt sprogmiljø kan indeholde, hvem målgruppen er, og hvilke fordele der er tilgængelige. Derudover vil der være sparring og udveksling af idéer til opbygning af ordforråd, kommunikationstavler og andre sprogudviklende aktiviteter.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset kan du skabe visuel struktur og dermed både opbygge og sikre et udviklende sprogmiljø samt tilrettelægge et program for sprogøvelser. Derudover vil du have en forståelse for, hvordan man kan anvende visuelle hjælpemidler i den daglige kommunikation, brugen af dialogisk læsning, og du vil vide, hvor du finder velegnet litteratur.

Undervisningen

Undervisningen består af teoretiske oplæg og praktiske øvelser. Der vil også være mulighed for at drøfte problemstillinger og idéer med andre. Vi har fokus på at inddrage jeres specifikke ønsker og målgruppe i undervisningen.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper
Omfang: 2 timer
Målgruppe: Fagpersoner
Antal deltagere: 20 personer
Pris: 4.180 kr.
Sted: På Kommunikationscentret, hos jer (kontakt os for pris) eller virtuelt via Microsoft Teams 
Underviser: Logopæd

Tilmelding

Logo