Spring menu over

Dato: Afventer ny dato 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

Om kurset

Kurset er til dig, der arbejder i hjemmeplejen eller på et plejehjem, hvor du skal hjælpe mennesker med deres høreapparater. På kurset vil du få viden om, hvad en hørenedsættelse er, og lære om ørets anatomi og fysiologi. Derudover får du indsigt i høreapparaters funktionalitet, betjening og vedligeholdelse samt generel viden om hjælpemidler på høreområdet. Du vil også lære om, hvordan du finder vej i den hørerehabiliterende indsats, og hvordan du finder mere viden om f.eks. høreapparater. Efter kurset har du mulighed for at blive tilknyttet en lukket facebookgruppe for kursusdeltagerne.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset har du et grundlæggende indblik i brugen og håndteringen af høreapparater, så du kan støtte brugerne i dagligdagen. Du vil også kunne rådgive om proceduren i forbindelse med udlevering af nye høreapparater, service af høreapparatet og praktisk information om høreapparater.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, diskussioner og praktisk afprøvning af høreapparater. Der vil være fokus på den fælles dialog om de udfordringer, som man kan møde i hverdagen, når man beskæftiger sig med mennesker, der har nedsat hørelse.

Praktisk om kurset

Kursustype: For enkeltpersoner på KC
Omfang: 6 timer
Målgruppe: Fagpersoner
Pris: 1.465 kr. 
Sted: På Kommunikationscentret
Underviser: Hørekonsulent

Tilmelding

Logo