Spring menu over

Dato: Afventer ny dato - du kan stadig tilmelde dig kurset, hvorefter du vil blive kontaktet, når der kommer ny dato for kurset. 

Tilmeldingsfrist: Afventer ny dato

OBS! Bestilles kurset for en personalegruppe angiver man selv dato. 

Om kurset

På kurset får du et grundlæggende indblik i de muligheder, som Grid 3 giver i forhold til kommunikation, pædagogiske aktiviteter og meningsfuld underholdning. Du vil lære at opsætte billeder og tekst, at oprette og linke sider, dele materialer med andre samt at fjernredigere et brugerprogram. Desuden får du indblik i de muligheder og begrænsninger, der er i forhold til alternativ kommunikation med talemaskine. Det er en forudsætning, at du har et helt basalt kendskab til iPad og PC (Windows), men et kendskab til Grid 3 er ikke nødvendigt.

Illustration af undervisning på et kursus
Få ny viden på vores kurser

Kursets udbytte

Efter kurset vil du være i stand til at anvende Grid 3 på et grundlæggende niveau til mennesker med intet eller meget begrænset talesprog. Du vil kunne se mulighederne for at støtte mennesker med kommunikative vanskeligheder i dagligdagen og vurdere, hvornår det kan være relevant med et kommunikationshjælpemiddel.

Undervisningen

Undervisningen består af oplæg, diskussion og afprøvning/undervisning i mulighederne. Cirka 14 dage efter kurset vil der være mulighed for en virtuel opfølgning, hvor de spørgsmål, der naturligt kan opstå, vil blive besvaret. Det er en fordel, hvis du medbringer egen iPad/computer med appen installeret, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil det være muligt at låne én.

Om Grid 3

Grid 3 er designet til at udarbejde kommunikationsbøger, men det er også oplagt at bruge det i pædagogiske sammenhænge og som meningsfuld underholdning. Grid 3 har en relativt simpel brugerflade og en stor mængde færdige opsætninger, hvor der bl.a. er mulighed for at bruge syntetisk tale, indtalt lyd, symboler, foto, musik og video.

Praktisk om kurset

Kursustype: For personalegrupper og for enkeltpersoner på KC, med mulighed for virtuel opfølgning
Omfang: 2 halve dage (3,5 timer pr. gang) med mulighed for virtuel opfølgning (1 time)
Målgruppe: Fagpersoner
Pris: 14.630 kr. for personalegrupper og 1.465 kr. per deltager på KC
Sted: På Kommunikationscentret eller hos personalegruppen (kontakt os for pris)
Underviser: Teknologikonsulent

Tilmelding

Logo