Hvad kan vi hjælpe med?
Vores konsulenter har stor erfaring med udredning, undervisning og vejledning, der imødekommer nogle af de udfordringer, man kan opleve grundet senfølger efter COVID-19. Dette skyldes, at senfølgerne efter COVID-19 i nogen grad ligner de vanskeligheder, man kan opleve efter eksempelvis hjernerystelse. Konsulenterne følger desuden udviklingen i forhold til den nyeste viden om senfølger efter COVID-19.
Derfor kan vi tilbyde et tværfagligt rehabiliteringsforløb til dig, der oplever senfølger efter COVID-19, herunder kognitive vanskeligheder, udtrætning, åndedrætsbesvær og stemmevanskeligheder.
Hvordan foregår undervisningen?
Får du bevilliget et forløb hos os*, vil dit forløb bestå af holdundervisning, hvor der veksles mellem teori, praktiske øvelser og erfaringsudveksling med de øvrige deltagere. Holdundervisningen varetages primært af neuropsykolog og audiologopæd, men med inddragelse af øvrige fagpersoner som fysioterapeut, ergoterapeut, neurooptometrist, synskonsulent, hørekonsulent og IKT-konsulent efter behov.
Efterfølgende vil der være individuelt tilrettelagt undervisning med den eller de fagpersoner, der er relevante i forhold til netop dine konkrete udfordringer. I den individuelle del af undervisningen vil der desuden være mulighed for at inddrage dine nærmeste pårørende med det formål at gøre dem fortrolige med de metoder og kompenserende strategier, som du arbejder med, sådan at de kan støtte dig i arbejdet med disse derhjemme. Der kan også være mulighed for at tage kontakt til enten arbejdsplads, jobcenter eller studie, så disse ligeledes inddrages i dine forudsætninger og behov.
*Hvis du ikke får bevilliget et forløb, kan du selv henvende dig og betale for udredning og undervisning.